Skip to content

Je ziet zoveel veelbelovende cryptomunten, dat je bijna zou denken dat er niets mis kan gaan. Toch moet je er rekening mee houden dat cryptomunten sterk van koers wisselen, en zelfs spoorloos kunnen verdwijnen. Omdat daar je geld niet aan wilt verliezen, zoek je de meest veelbelovende munten uit van dit jaar. Tip: vaak zijn dit de gevestigde namen, waarachter geloofwaardige oprichters en technologieën staan. Extra tip: veelbelovende cryptomunten volgen in grote mate de Bitcoin-koers. 

Wat zijn veelbelovende cryptomunten?

Na de grote cryptobubbel van 2021, het jaar waarin cryptomunten in recordtijd omhoogschoten en weer even hard omlaag vielen toen de bubbel knapte, vertoont de markt sindsdien grotendeels weer een voorzichtig stijgende lijn. Wat zijn hierbij de meest veelbelovende cryptomunten waar je op moet letten?

Bitcoin

Nog altijd de grootste sinds de start van 2009. Bitcoin is nog altijd voorloper en koploper. Steeds meer bedrijven accepteren het betaalmiddel. En omdat andere munten grotendeels de koers van deze coin volgen, wil je deze altijd in de gaten houden. De groei is er nog lang niet uit: net als de nieuwe veelbelovende munten, is Bitcoin altijd volop in ontwikkeling.

Binance Coin

Binance Coin is een van de meeste gebruikte online brokers. Omdat het handelsplatform gebruiksvriendelijk is en de transactiekosten laag,  is dit een van de populairste platforms. Om niet teveel eenheden in omloop te laten komen, vernietigt Binance een vijfde deel van zijn kwartaalwinst. Een stijgende lijn is het resultaat, en verwacht wordt dat deze trend zich blijft doorzetten. 

Cardano

Deze munt is uitsluitend op de financiële sector gericht. Bekende experts en academici ontwikkelden de Cardano Blockchain. Het heeft een wetensschappelijke basis en daarmee een unieke positie. Technisch is Cardano beter schaalbaar en zijn minder kosten nodig voor hardware en energie. De koers is nog wel relatief laag vanwege enkele uitdagingen. Zijn deze eenmaal opgelost, dan kan Cardano een van de meest veelbelovende cryptomunten van het jaar worden.

GRN

GRN is de token op Grid. Zeg je duurzaam dan zeg je GRN. GRN is uit een duurzaam oogpunt ontstaan. De duurzaamheid komt door het inzetten van groene energie als: wind, zon en waterstof. Beveiligd met Proof of Stake v2, en bevat functionaliteiten zoals onder andere: ExNode, EnScrypt en GRNPay. Een veelbelovende munt die niet aan jouw portefeuille mag ontbreken!

Leer de veelbelovende cryptomunten volledig kennen

Wil je weten welke munten waarschijnlijk hard zullen stijgen? Hou dan de markt met de meest veelbelovende cryptomunten goed in de gaten, op een structurele manier. Hiervoor is het aan te raden om de huidige en toekomstige stijgingen te monitoren. Gebruik daarom speciale apps die er voor gemaakt zijn. De bekendste apps in Nederland zijn o.a: Binance, DEGIRO, Coinbase, BLOX en Bitvavo. Ook is het verstandig om de kanalen, als Twitter en Telegram, van jouw munten te volgen.

LET'S MAKE IT HAPPEN

Together.

support GRNGrid

Buy $G

You can buy GRN Token on the following platforms

GRNGrid secures 50 million USD investment!