Skip to content

The Nework Club is terug met GRNGrid!

Om decentraal GNRGrid te financieren, GRNGrid is een sustainable cryptocurrency en blockchain. GRN is gelanceerd in januari en kun je kopen op de Nederlandse broker platform genaamd Knaken. De Presale op Knaken was succesvol en de volgende stap voor GRNGrid, $G beschikbaar stellen op internationale cryptocurrency platformen, is bevestigd.

Vanaf 24 juni is de GRN voorverkoop te einde en word GRN handelbaar op Bitmart, LBank en LATOKEN. Meer internationale exchanges zullen volgen. De listing zal de visie van GRNGrid realiseren in 2023. Een revolutionaire sustainable first cryptocurrency en blockchain, gebaseerd op hernieuwbare energiebronnen met unieke en vooral gebruiksvriendelijke functies.

Het team van GRNGrid is uitgenodigd om te spreken op The Network Club van Charles Ruffolo, om informatie te delen over het project en de aankondiging van onze listing partners. Naast de GRN initiatiefnemers, zullen er ook opmerkelijke community deelnemers, bekende nederlanders en pers aanwezig zijn op het event.

Goeie sfeer

Wil je meer weten over GRNGrid? Bezoek dan onze website: GRNGrid.com

Share this article

LET'S MAKE IT HAPPEN

Together.

Latest News
Project Updates
Latest Promotions

Currently we have no promotions.
Please contact us or join our Telegram if you see any promotions/airdrops/campaigns using our name.