Skip to content

Hoe profiteer je van nieuwe cryptomunten?

Geen dag zonder nieuwe cryptomunten. Na de onstuimige maar indrukwekkende ontwikkeling van Bitcoin komen er steeds weer nieuwe munten bij. Soms een kans, vaak een flop. Hoe word je wijs uit al die verschillende ontwikkelaars en hun nieuwe cryptomunten? Waar moet je op letten, wat zijn de laatste ontwikkelingen, en welke munten stijgend het snelst? Hiervoor moet je de juiste (basis)kennis hebben. Met een slimme aanpak haal je meer rendement uit de nieuwe cryptomunten.

Nieuwe cryptomunten met potentie

Enkele ‘belangrijke’ nieuwe cryptomunten van 2021/2022 zijn:

Decentraland (MANA) & The Sandbox (SAND)

Zowel Mana als Sand zijn gebouwd op de Ethereum-blockchain en zijn ERC-20 tokens die op Ethereum ‘leven’. Beide gebruiken ze NFT’s om hun percelen te verkopen, een specifieke coordinaat in de Metaverse. In Decentraland kunnen spelers percelen land (ver)kopen en een virtueel universum verkennen. Met ervaringen als: casino’s, concerten galeries etc. The Sandbox biedt naast het (ver)kopen van percelen ook meer een game-ervaring met onder andere: speurtochten, games en uitdagingen om beloningen mee te verdienen.

Chainlink [CHAIN]

Een ander gedecentraliseerd netwerk op de Ethereum-blockchain is Chainlink. Ook hier worden slimme contracten gebruikt, via verbindingen tussen externe gegevens. Chainlink geniet een betrouwbaar imago, vanwege de samenwerking met meerdere grote corporaties. Hiertoe behoort onder andere het Amerikaanse betalingsnetwerk SWIFT.

GRN

Met de steeds belangrijker wordende aspecten; klimaat & milieu is duurzaamheid erg belangrijk geworden in 2022. Ook voor wat betreft de crypto wereld. GRN is uit dat oogpunt ontstaan. GRN is de token op Grid, een zo duurzaam mogelijke blockchain. De duurzaamheid komt door het inzetten van groene energie als: wind, zon en waterstof.

Bereid je goed voor

De stijging in waarde van veel nieuwe cryptomunten is typerend voor een ‘bull-market’. Voor beginnende investeerders is het hierbij extra de uitdaging om het kaf van het koren te scheiden. Hiervoor moet je je niet alleen goed inlezen, maar moet je ook de juiste actuele kennis en gegevens hebben. Gebruik hiervoor de juiste tools, social kanalen en apps, en ontdek ook wie de grootste experts in nieuwe cryptomunten zijn.

Veilig en verstandig investeren in nieuwe cryptomunten

Investeer je in nieuwe cryptomunten, dan wil je weten welke het snelst zullen stijgen. Neem hierbij geen onnodige risico’s. Vermijd hefboomopties en onbetrouwbare platforms. Bekijk wie de mensen zijn achter de nieuwe cryptomunten en lees de whitepapers goed door. En hou de toegang tot je portefeuille veilig met een sterk wachtwoord. Zoals altijd geldt ook: investeer nooit meer dan je kunt missen.

Share this article

LET'S MAKE IT HAPPEN

Together.

Latest News
Project Updates
Latest Promotions

Currently we have no promotions.
Please contact us or join our Telegram if you see any promotions/airdrops/campaigns using our name.