Skip to content

Welke nieuwe coins koop jij?

Aan nieuwe coins geen gebrek in de wereld van cryptovaluta. Na de successen van Bitcoin groeit de acceptatie. En daarmee ook het aantal ontwikkelaars van nieuwe coins. Het kan op sommige dagen dan ook voorkomen dat er honderden nieuwe coins geïntroduceerd worden. Hoe weet je welke betrouwbaar zijn en toekomst hebben? Hoe ga je slim om met de juiste informatie, en haal je rendement uit de nieuwe coins?

De nieuwe coins met potentieel

Enkele veelbelovende ‘nieuwe’ coins van/voor 2022 zijn: Solana, Polkadot, Polygon, Uniswap, Decentraland, Chainlink, GRN, Sandbox en Bobcoin. De koersen van deze munten stijgen en dalen sterk. Maar let op: lukraak investeren is een falende strategie. Doe goed onderzoek naar de verschillende projecten: schat de kansen rustig in en investeer alleen in nieuwe coins die bij jou passen. Lees bijvoorbeeld goed de whitepaper door van een coin zodat je weet wat het plan & roadmap erachter is!

Welke nieuwe coins voor jou?

Het is momenteel een bewegelijke markt. Door de snelle stijging in waarde afgelopen maanden verschijnen er veel nieuwe coins op de markt. Ben je een beginnende investeerder, dan is het soms lastig om uit te zoeken welke (nieuwe) coins de moeite waard zijn. Wil je niet langer het gevoel krijgen dat alleen vrienden en kennissen de juiste ervaring en kennis hebben, lees je dan goed in en gebruik de juiste tools. Download hiervoor apps en let ook op wat de experts zeggen. Ook loont het om de soacoal kanalen van nieuwe coins te volgen. Hier vind je geregeld laatste nieuws en updates van het betreffende project.

Tips om te investeren

Ga je voor het eerst investeren in nieuwe coins? Neem dan geen onnodige risico’s, zoals een hefboomoptie. Gebruik ook een betrouwbaar platform. Probeer in te schatten welke (nieuwe) coins stijgen. Doe dat door te kijken of de teams achter de nieuwe coins betrouwbaar zijn. Vermijd ook nieuwe coins die snel in waarde stijgen zonder goede reden. Verder heb je een sterk wachtwoord nodig: je wilt niet dat kwaadwillenden toegang krijgen. En zoals altijd: investeer alleen het bedrag dat je kunt missen.

Meer duurzame nieuwe coins

Zoals je ongetwijfeld wel weet zijn coins energieverslindend en niet erg milieuvriendelijk. Zo stond in 2020 een enkele Bitcoin-transactie nog gelijk aan 402 kilo CO2-uitstoot. Daarom zijn nieuwe coins steeds vaker duurzaam. Hiervoor worden compensaties in het leven geroepen, zoals het planten van bomen of het ontwikkelen van nieuwe technologieën. Zijn duurzame nieuwe coins daarom minder aantrekkelijk? Integendeel: Cardano en Ethereum zijn de snelste stijgers van 2021/2022 en beloven de groenste te worden. En GRN is een belangrijke nieuwe coin; gebruik makend van een duurzame blockchain middels de Proof of stake v2 methode. Ook deze nieuwe coins kunnen dus een waardevolle toevoeging zijn op je portefeuille.

Share this article

LET'S MAKE IT HAPPEN

Together.

Latest News
Project Updates
Latest Promotions

Currently we have no promotions.
Please contact us or join our Telegram if you see any promotions/airdrops/campaigns using our name.