Skip to content

De juiste crypto munten kopen

Wat zijn de crypto munten die je ‘moet’ kopen? Dat hangt af van jouw plan. Wil je snel rendement behalen? Of juist een duurzame portefeuille opbouwen voor de toekomst? En wat zijn je overwegingen op het gebied van privacy, transactiekosten en klimaatvriendelijkheid? Voor al deze overwegingen zijn er verschillende mogelijkheden in crypto munten kopen. Welke je ook kiest, maak van tevoren een weloverwogen inschatting. Want slim crypto munten kopen begint met kennis.

Hoe crypto munten kopen?

Bij het crypto munten kopen wil je vooral weten welke koersen het snelst stijgen, en of die in de toekomst mogelijk kunnen stijgen. Ook wil je ze precies op het juiste moment kopen. Hiervoor kun je verschillende apps gebruiken waarmee je de markt nauwlettend in de gaten houdt. Veel investeerders kopen hun crypto munten met behulp van deze apps. De bekendste in Nederland zijn onder andere: Bitvavo, Binance, BitMart, BLOX, Knaken en Coinbase. Ook niet geheel onbelangrijk is om te weten hoe een bepaalde munt omgaat met duurzaamheid.

De bekendste crypto’s

Crypto munten die je absoluut wilt kopen zijn vaak bekende namen. Niet alleen hebben deze een gevestigde positie en reputatie. Veel crypto munten van de derde generatie hebben zelfs de sterkste stijgingen laten zien. Bij deze munten is er veel meer aandacht voor het effect dat crypto munten kopen op het klimaat heeft.

Cardano (ADA)

Cardano is een groot platform met uiteenlopende toepassingen. Van alle crypto munten die je kunt kopen, is Cardano het ‘groenst’: de transacties staan gelijk aan een jaarlijks energieverbruik van slechts 7 gigawatt-uur, een uitstoot die Cardano verder compenseert door het aanplanten van bomen. Opmerkelijk is ook het spel ‘Green Beli’ dat je kunt spelen op hun platform. Door de munt toe te voegen aan je wallet, kun je na het inloggen tokens verdienen. Zo brengt Cardano als eerste crypto gaming en klimaatvriendelijkheid bij elkaar.

Ethereum (ETH)

Ethereum is populair onder veel ontwikkelaars. Slimme technische toepassingen maken meer mogelijk. Door non-fungible tokens (NFT’s),ook wel ‘smart contracts’ genoemd, worden contracten geautomatiseerd uitgevoerd, op basis van specifieke voorwaarden. Ethereum staat dan ook hoog in de lijst van crypto munten die je eigenlijk wel moét kopen.

Bitcoin (BTC)

Bitcoin is nog altijd een must-have voor iedere investeerder. Niet voor niets: ondanks de onstuimige ontwikkeling door de afgelopen jaren, blijkt dit een van de meest waardevaste crypto munten die je kunt kopen. Het blijft hierdoor gelden als een goede investering.

GRN

GRN is de token op Grid, een zo duurzaam mogelijke blockchain. Deze munt levert zeer hoge snelheden tegen lage toeslag. Beveiligd met Proof of Stake v2 ook niet geheel onbelangrijk. Tevens bevat Grid een aantal interessante functionaliteiten als: EnScrypt, ExNode en GRNPay. Zonder de aarde te belasten bouwt GRN de toekomst.

Veilig en verstandig investeren in nieuwe cryptomunten

Investeer je in nieuwe cryptomunten, dan wil je weten welke het snelst zullen stijgen. Neem hierbij geen onnodige risico’s. Vermijd hefboomopties en onbetrouwbare platforms. Bekijk wie de mensen zijn achter de nieuwe cryptomunten en lees de whitepapers goed door. En hou de toegang tot je portefeuille veilig met een sterk wachtwoord. Zoals altijd geldt ook: investeer nooit meer dan je kunt missen.

Share this article

LET'S MAKE IT HAPPEN

Together.

Latest News
Project Updates
Latest Promotions

Currently we have no promotions.
Please contact us or join our Telegram if you see any promotions/airdrops/campaigns using our name.