Skip to content

De grote belofte van crypto 2022

Crypto zit in 2022 weer in een sterke groei. Na een wat moeizame start aan het begin van dit jaar, blijkt Bitcoin voor de lange termijn nog altijd een stabiele valuta. Daarnaast komen er steeds nieuwe crypto bij, zoals duurzame en groenere platformen en munten. Niet zelden met indrukwekkende resultaten. Interessant zijn ook de snelst stijgende crypto qua bekendheid. Zoals Shiba Inu, een verleidelijk speculatieve crypto. Genoeg om je over te informeren voor 2022!

Crypto tips voor 2022

De belangrijkste tips voor crypto in 2022? Probeer een goede inschatting te maken van welke crypto het sterkst zal stijgen in koers en populariteit. Hiervoor kun je diverse handige apps gebruiken, zoals Bitvavo, Coinbase, BLOX, Bux Crypt, DEGIRO en Binance. Bekijk waar de munten qua koersen vandaan komen en geweest zijn. Investeer ook genoeg tijd in het bekend worden met de teams achter de crypto-valuta die je overweegt te kopen. Hou bovendien altijd de actuele meningen en inzichten van de bekendste crypto-experts in de gaten. En vergeet de social kanalen niet, je kunt de munten zelf volgen of middels # op de hoogte blijven van de laatste informatie op bijvoorbeeld: Twitter, LinkedIn en Telegram.

Wat is dé crypto van 2022?

Eind 2021 zagen we na lange tijd weer een positieve tendens. De koersen van verschillende bekende maar ook nieuwe munten, kunnen snel stijgen, maar ook dalen. Hierbij zijn de volgende crypto de moeite waard om in de gaten te houden:

Cardano

Hoewel de koers van Cardano begin 2022 nog betrekkelijk laag is, mede vanwege specifieke (technische) uitdagingen rondom de chain en munt, wordt na de oplossing hiervan in 2022 een positieve ontwikkeling verwacht. Niet voor niets: bekende crypto-specialisten en zelfs academici stonden aan het roer van de Cardano Blockchain, die een wetenschappelijke basis heeft en zich uitsluitend op de financiële sector richt.

Binance Coin

Van Binance Coin wordt een verder stijgende lijn verwacht in 2022. Als een van de meest gebruikte online brokers biedt het handelsplatform optimale gebruiksvriendelijkheiden lage transactiekosten. Om te zorgen voor een beperkte hoeveelheid en optimale betrouwbaarheid, vernietigt Binance Coin per kwartaal een vijfde van zijn winst.

Bitcoin

Bitcoin is nog altijd de belangrijkste crypto van 2022. De meeste andere crypto-valutablijken grotendeels op de koers te zitten van deze trendsetter.Steeds meer bedrijven accepteren het betaalmiddel. En de groei is er zelfs nog niet uit. Bitcoin blijft in alle waarschijnlijkheidde voornaamste crypto van 2022.

GRN

Wordt de crypto van 2022. Met de steeds belangrijkere aspecten; klimaat & milieu is duurzaamheid erg belangrijk geworden. Ook in de crypto wereld. GRN is de token op Grid, een zo duurzaam mogelijke blockchain. Die duurzaamheid komt door het inzetten van groene energie als: wind, zon en waterstof. Tel daar de interessante functionaliteiten: ExNode, EnScrypt en GRNPay bij op dan heb je de crypto van 2022 gevonden!

Share this article

LET'S MAKE IT HAPPEN

Together.

Latest News
Project Updates
Latest Promotions

Currently we have no promotions.
Please contact us or join our Telegram if you see any promotions/airdrops/campaigns using our name.