Skip to content

Hoe kies je de beste cryptomunten van 2022?

De beste cryptomunten van 2022 blijven degene die je weloverwogen kiest. Na enkele moeizame tijden met sterke dalingen, en gouden tijden met mooie stijgingen loont het om je eerst goed te verdiepen in de materie. Zo zul je zien dat veelbelovende cryptomunten snel stijgen, en talloze investeerders speculeren op een koersexplosie. Maar ook stabiele cryptomunten zoals Bitcoin blijven in 2022 belangrijk. En dan is er nog de nieuwste generatie cryptomunten/altcoins die steeds milieuvriendelijker worden. Al met al genoeg om je in te verdiepen als je wilt investeren in de beste cryptomunten van 2022.

Wat zijn de bekendste en beste cryptomunten 2022?

Tot de bekendste ‘beste’ cryptomunten van 2022 behoren onder andere: Ethereum, Chainlink, Cardano, Polkadot, XRP, Binance coin, Litecoin, Stratis, Mana, Ripple, Dash, IOTA, Sand, GRN, SNX, en Doge. Deze verschillen onderling in verwerkingstijd, transactiekosten, anonimiteit, en de mogelijkheid tot toepassing van op maatgemaakte applicaties. Steeds meer nieuwe cryptomunten zijn bovendien ‘groener’, en stijgen over het algemeen zelfs snel in de koersen, zoals: GRN, Fantom en Cardano.

Uitgelichte munten

Fantom

Zoals je waarschijnlijk weet kost het minen van cryptomunten enorme hoeveelheden energie. De nieuwste generaties houden hier rekening mee. Fantom is een van de bekendste klimaatvriendelijke cryptomunten van 2022. Ruim driehonderd keer zuiniger dan traditionele coins zoals Bitcoin, als we de verhalen van Fantom zelf mogen geloven. Deze zijn niet volledig te bevestigen, omdat het platform werkt op basis van smart-contracten,waardoorblokken op de blockchain ontbreken.

GRN

Het kan altijd groener! Waar duurzaamheid alleen maar belangrijker wordt is er in 2022; GRN – de token op Grid. GRN is hoofdzakelijk bezig met duurzaamheid, een zo duurzaam mogelijke blockchain,  door het inzetten van groene energie als: wind, zon en waterstof. Samen met enkele interessante functionaliteiten als: ExNode, EnScrypt en GRNPay en beveiligd met Proof of Stake v2 is dit zeker een munt om in te investeren!

Cardano

Als het gaat om klimaatvriendelijkheid is er nog een cryptomunt om te volgen: Cardano. Het ADA-netwerk van Cardano heeft een lage uitstoot, namelijk 7 gigawatt-uur per jaar. Deze wordt door Cardano verder gecompenseerd door de aanplanting van 1 miljoen bomen. Bijzonder is het gaming-aspect van dit platform: niet alleen behoort Cardano tot de beste cryptomunten volgens de ‘kenners’, ook is het de eerste munt waarmee je rendement haalt uit gamen met geld. Je voegt Cardano toe aan je portefeuille, start het spel, en verdient daarin tokens.

Tips voor de beste cryptomunten van 2022

Wil je de beste resultaten in 2022, investeer dan verstandig en verantwoord. Om goed in te schatten welke munten het sterkst stijgen, check je ook de teams achter de coins en luister je bovendien naar de experts op het gebied van cryptomunten. De beste cryptomunten zijn immers niet per definitie de snelste stijgers: zelfs Bitcoin heeft grote dalen gekend. Ook in 2022 kan er een hoop gebeuren. Laat je dus niet verleiden tot haastwerk, denk na voordat je kiest.

Share this article

LET'S MAKE IT HAPPEN

Together.

Latest News
Project Updates
Latest Promotions

Currently we have no promotions.
Please contact us or join our Telegram if you see any promotions/airdrops/campaigns using our name.